Οι νικητές των βραβείων του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ για το 2018-Διάκριση για εκπαιδευτικό του σχολείου μας.

Με χαρά  σας ενημερώνουμε ότι το βραβείο «Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου» σε πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα βιβλίου για παιδιά ή νέους απονεμήθηκε κατά πλειοψηφία στην   Ιωάννα Φαββατά εκπαιδευτικό της Θεατρικής Αγωγής του σχολείου μας για το βιβλίο Λυμένα κορδόνια, Εκδόσεις Πατάκη.

 

Διαβάσαμε σχετικά:

 

Με το μήνυμα «Το μικρό είναι μεγάλο μέσα σ’ ένα βιβλίο», το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥΚύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, σε συνεργασία με τη Μουσική Βιβλιοθήκη ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ πραγματοποίησαν, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, την ετήσια εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2018 στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τα ετήσια βραβεία του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ σε φυσικά πρόσωπα και φορείς που με τη δράση τους καλλιεργούν τη φιλαναγνωσία, καθώς και τα βραβεία σε δημιουργούς για τη συγγραφή, εικονογράφηση και μετάφραση λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά και νέους, έκδοσης 2017. Παράλληλα κηρύχθηκε η έναρξη των εκδηλώσεων για την Ημέρα Βιβλίου 2018 με το σύνθημα «Διαβάζω & Αλλάζω», την οποία συνδιοργανώνουν για τρίτη χρονιά η ΕΝΕΛΒΙ, η Εταιρεία Συγγραφέων και το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, με χορηγό επικοινωνίας το Diastixo.gr.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:

Συνέχεια

Advertisements

Ενημέρωση Δημοτικών Σχολείων για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Μουσικού Σχολείου Αλίμου

«Βιβλία σε ρόδες»- εντυπώσεις (A2)

issuu

Βιβλία σε ρόδες- Βιβλιοπαρουσιάσεις (A2)

issuu

Καλό Πάσχα από τη Β΄τάξη!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πασχαλινές κατασκευές από το Ε2: Αυγουλένιες φατσούλες και πασχαλινές λαμπάδες!

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε2 τάξης μαζί με τη δασκάλα τους, εύχονται Καλή Ανάσταση! Το Άγιο Φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

Χριστός Ανέστη-Δ2

Αρέσει σε %d bloggers: