Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών: α) για την έγκριση παράλληλης στήριξηςσυνεκπαίδευσης από εκπαιδευτικό, β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό ΒοηθητικόΠροσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή, μαθητών/τριών για τοδιδακτικό έτος 2023-2024.

Πρόσκληση σε θεατρική παράσταση

Advertisement

Συμπληρωματική στην με αρ. πρωτ. 45239/Δ2/20-04-2023 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. μεθέμα: «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των ΜουσικώνΣχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024»

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00 η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Δρ Αναστασία Μπότου η οποία έχει στην παιδαγωγική ευθύνη της το σχολείο μας, σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με θέμα: «Μεγαλώνουμε ευτυχισμένα παιδιά, Συνεργασία Σχολείου – Οικογένειας, Αντιμετώπιση του Ενδοσχολικού Εκφοβισμού (bullying).»

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ
ΓΙΟΥΡΓΑΣ ΗΛΙΑΣ

«Ενέργειες προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου των Δημοτικών Σχολείων για το σχολικόέτος 2023-2024 – Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος και ΑναβαθμισμένουΠρογράμματος Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου – Λήξη διδασκαλίας μαθημάτων σχολικού έτους 2022-2023»

Β΄ Ξένη Γλώσσα 2023-24

Συμμετοχή στη δράση «Πεζοπορία στον Υμηττό»

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:30 προσφέρει χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων και τους γονείς τους πρωινές αποδράσεις στο Υμηττό.

Μια δράση ήπιας πεζοπορίας που οργανωμένα επιδιώκει να φέρει κοντά γονείς και μαθητές/τριες στην φύση. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα φροντίσουν για την ασφάλεια μας και θα μας ενημερώσουν για τις ομορφιές του Υμηττού, εξειδικευμένοι συνοδοί πεζοπορίας βουνού.

Βάλτε τα αθλητικά σας, πάρτε μαζί σας νερό και κολατσιό, γιατί θα κάνουμε και στάση για πικ-νικ, και ελάτε για μια συναρπαστική περιπέτεια. Παιδιά και γονείς θα έχουν την εμπειρία μιας βιωματικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε συνδυασμό με παιχνίδι μέσα στη φύση.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους Διευθυντές/ντριες των Δημοτικών Σχολείων ή στους Συλλόγους Γονέων ή στο mail της Σχολικής Επιτροπής: ase.zografou@gmail.com

Η Αίτηση Συμμετοχής είναι αναρτημένη στο site της Σχολικής Επιτροπής: https://ase.zografou.gov.gr/

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023_2024

Διαδικασία εισαγωγής των μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023_2024

Ανακοίνωση για τις 24/3/2023.

Την Παρασκευή 24/3/2023, ημέρα εορτασμού της εθνικής γιορτής της 25ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί γιορτή από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ τάξης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 10.30 και θα έχει διάρκεια περίπου μια ώρα. Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αποχωρήσουν. Δε θα λειτουργήσει η Πρωινή Ζώνη , ούτε το Ολοήμερο.

Αρέσει σε %d bloggers: