Βαθμολογία Β΄τριμήνου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη  20/03/2019 , στις 13:15,  θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου του Β΄τριμήνου  για  τις Γ΄, Δ΄, Ε΄και Στ΄ τάξεις. Για τις Α΄και Β΄τάξεις, την ίδια ώρα, θα γίνει προφορική ενημέρωση των γονέων σχετικά με την πρόοδο των μαθητών από τους/τις εκπαιδευτικούς των τάξεων.

 

index

Advertisements

Ανακοίνωση για την Πέμπτη 21/2/2019

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 21/2/2019 το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής διοργανώνει στο σχολείο μας  επιμορφωτική ημερίδα για τους/τις  εκπαιδευτικούς των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής Ζωγράφου. Την ημέρα εκείνη δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ζωγράφου.

Υποδεχόμαστε τα «Βιβλία σε ρόδες» (Δ2-Β2)

Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε και φέτος  τα «Βιβλία σε ρόδες» . Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που φέρνει μικρές , κινητές , δανειστικές βιβλιοθήκες μέσα στις σχολικές τάξεις και προωθεί τη φιλαναγνωσία στους μαθητές και στις μαθήτριες . Σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Α΄ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών, η θεματική βαλίτσα με τα 25 βιβλία έφτασε για τα Δ2 και Β2 τμήματα.  Οι μαθητές και οι μαθήτριες υποδέχτηκαν με πολλή χαρά τα βιβλία με θέμα «το δάσος», ενισχύοντας και το ανάλογο περιβαλλοντικό πρόγραμμα που υλοποιούν.

Ενημέρωση για την Τετάρτη 30/1/2019

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Επίσκεψη στο δάσος (Δ2)

Οι μαθητές της Δ2 τάξης του 12ου Δημ. Σχ. Ζωγράφου με τη δασκάλα τους Δέσποινα Χατζάκη πραγματοποίησαν επίσκεψη στο κοντινό δάσος του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν με θέμα το δάσος. Τα παιδιά αφουγκράστηκαν με όλες τους τις αισθήσεις τις μυρωδιές, τους ήχους και τις ομορφιές του δάσους και κατανόησαν τη σημαντικότητά του και την ανάγκη προστασίας του.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

logo voting 14 – 21 / 1 / 2019

Ωράριο λειτουργίας σχολείου στις 9/1/2019

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών, αύριο Τετάρτη 9/1/2019, η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10:00. Δε θα υπάρξει αλλαγή στις ώρες αποχώρησης των μαθητών (πρωινού – ολοήμερου).

Αρέσει σε %d bloggers: