Περιβαλλοντικό πρόγραμμα Δ2

Οι μαθητές της Δ2 τάξης του 12ου Δημ. Σχ. Ζωγράφου με τη δασκάλα τους κ. Δέσποινα Χατζάκη υλοποίησαν, κατά το σχολικό έτος 2018-19 στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης, περιβαλλοντικό πρόγραμμα με θέμα           «ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΑ». Ο ενθουσιασμός των μαθητών ήταν μεγάλος και οι γνώσεις που αποκόμισαν πολλές!

 

 

Advertisements

Δημιουργώντας τα δικά μας βιβλία Β1, Β3

Οι μαθητές των Β1 και Β3 τάξεων ασχολήθηκαν με τη βιβλιοδεσία!

Κάθε μαθητής δημιούργησε το δικό του ξεχωριστό βιβλιαράκι με βελόνα και κλωστή!

Στις σελίδες κάθε βιβλίου έχει συγκεντρωθεί όλο το υλικό που αξιοποιήθηκε και παράχθηκε κατά την υλοποίηση του Προγράμματος Αγωγής Υγείας με τίτλο «Μαθαίνοντας το ¨μαζί¨!». Αυτό το αναμνηστικό βιβλιαράκι περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό υλικό πρόληψης «Παραμύθι χωρίς σύνορα», στο οποίο στηρίχτηκε η εφαρμογή του προγράμματος, καθώς και όλα όσα συζητήσαμε, όσα μας άρεσαν και ό, τι καταλάβαμε για εμάς και τους σημαντικούς άλλους.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Ζωγράφου και συγκεκριμένα με την ψυχολόγο του κ. Μαρία Μαμιδάκη.

Τόσο πολύ το χάρηκαν οι μαθητές, ώστε προσκάλεσαν τους γονείς τους για να τους παρουσιάσουν όλα όσα έκαναν ΜΑΖΙ και να το γιορτάσουν με ένα μικρό κέρασμα έκπληξη!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πρόσκληση – ΣυνΩΔΗπόροι

Βαλίτσες με … ιστορία (πρόσκληση)

Μικροί δημοσιογράφοι – η εφημερίδα του Β2

Νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια

Ανακοίνωση – εγγραφές στο Ολοήμερο πρόγραμμα 2019-20

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι γονείς ενδιαφέρονται να φοιτήσουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2019-20, θα πρέπει να προσκομίσουν την παρακάτω αίτηση συμπληρωμένη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο σχολείο, το αργότερο ως τις 11/6/2019.

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: