Δε φοβάμαι στο σχολείο…


κλικ στην αφίσα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ    

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκπαίδευση αλλοδαπών & παλιννοστούντων μαθητών, Δράση ΙΙΙ-Καλλιέργεια κλίματος διαπολιτισμικής επικοινωνίας σε επίπεδο σχολείου» και του Ευρωπαϊκού Προγράμματος DAPHNE III με τίτλο «Active and socially constructive methodology to fight against sexual, homophobic and ethnic bullying in schools – MABE» τα οποία υλοποιούνται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί πενθήμερο εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Ιωάννινα και στην Αθήνα, στο 12ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, με θέμα «Δε φοβάμαι στο σχολείο». Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με το Ελληνικό Παρατηρητήριο για τη Διαπολιτισμική Παιδεία.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου έχει ως εξής:

  1. 1.12.2011 Ενδοσχολικές παρεμβάσεις – βιωματικά εργαστήρια με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς των τμημάτων της Γ΄, Ε΄& Στ΄ τάξης (13:30-16:30) με θέμα «Φοβάμαι-Θέλω-Μπορώ» που θα διενεργηθούν από τη θεατροπαιδαγωγό Γιάννα Κούλα και την επικ. καθηγήτρια του Παν/μίου Ιωαννίνων Σμαράγδα Παπαδοπούλου.
  2. 2.12.2011 Έκθεση ζωγραφικής – Κουκλοθεατρικό δρώμενο βασισμένο στο παιδικό βιβλίο της Αλεξάνδρου Γιώτας με τίτλο: «Οι νταήδες του βυθού και ο Ρομπέν των θαλασσών» με μουσική συνοδεία από τον Μαυρίκιο Πετρίτη  – Εικαστικό δρώμενο με θέμα το «Δέντρο της φιλίας» – Θεατρικό δρώμενο από τις κα. Γιάννα Κούλα & κα. Σμαράγδα Παπαδοπούλου σε συνεργασία με τη θεατροπαιδαγωγό Αθηνά Πετρομιχελάκη και Διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα το φόβο, φεστιβάλ γεύσεων (18:00-21:00)

Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

12ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου

Νικολάου Γιώργος

Επίκουρος Καθηγητής

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η Διευθύντρια

&

 οι Εκπαιδευτικοί

Πρόγραμμα

Δήλωση  συμμετοχής 

Advertisement

Ένα Σχόλιο

  1. Εγώ δε φοβάμαι το σχολείο. Το υπουργείο φοβάμαι και δυστυχώς δικαιώνομαι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: