Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου


Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012» καθώς στις 18 Απριλίου άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις τελευταίες 100 ημέρες μέχρι την Τελετή Έναρξης, στις 27 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Η Ελλάδα συμμετέχει ανελλιπώς σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1896 και θα αποδείξουμε  ότι τιμάμε και σεβόμαστε την παράδοση των προγόνων μας, που εμπνεύστηκαν και γέννησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και παράλληλα θα στείλουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα είναι μια υπερήφανη χώρα που δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Την ίδια πρόκληση έχουμε μπροστά μας και στις 10 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία, με τη διοργάνωση της Τελετής Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012», αλλά και μετά από μία εβδομάδα, στις 17 Μαϊου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στην παράδοση της Φλόγας στην βρετανική αντιπροσωπεία.

Οι δύο συγκεκριμένες Τελετές  αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους Έλληνες επιθυμούν να δώσουν δυναμικό «παρών», υπενθυμίζοντας σε όλο τον κόσμο, ότι όλα ξεκίνησαν από εδώ.

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: