ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- Β΄ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ


Αγαπητοί γονείς,

Στην ιστοσελίδα του σχολείου στο μενού ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ υπάρχει αναρτημένη από αρχές Απριλίου η Εγκύκλιος για τη διδασκαλία της 2ης Ξένης Γλώσσας (Γαλλικά ή Γερμανικά) το νέο σχολικό έτος 2020-2021. Επίσης υπάρχει και το έντυπο-υπεύθυνη δήλωση. Από εκεί μπορείτε να κατεβάσετε την εγκύκλιο και την υπεύθυνη δήλωση.

Θα θέλαμε να λάβετε υπόψιν σας ότι η επιλογή που θα κάνετε θα ισχύει και για την Στ΄ τάξη και κατά πάσα πιθανότητα και για το Γυμνάσιο.

Οι γονείς των μαθητών μας που πηγαίνουν στη Δ΄τάξη, μέχρι  την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 παρακαλούνται να δηλώσουν τη 2η ξένη γλώσσα που θα διδαχθούν το νέο σχολικό έτος τα παιδιά τους με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Τυπώνουν τη δήλωση, που υπάρχει στην ιστοσελίδα, την υπογράφουν και τη στέλνουν στο email του σχολείου 12dimzograf@sch.gr.  Στο μήνυμα θα γράφετε ως τίτλο: Επιλογή 2ης ξένης γλώσσας για το μαθητή ___________ και η δήλωση πρέπει να είναι συνημμένο ως pdf αρχείο (μέσω σκάνερ) ή ως φωτογραφία. Εναλλακτικά θα μπορούν να την καταθέτουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη με φυσική παρουσία στο σχολείο ως την προαναφερόμενη ημερομηνία καθημερινά από 8:30-13.30 τις εργάσιμες ημέρες, λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον covid.
  2. Οι  γονείς που δεν διαθέτουν εκτυπωτή, σκάνερ κλπ μπορούν- και θα πρέπει- λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον covid, να προσέλθουν στο σχολείο ως την προαναφερόμενη ημερομηνία. Η προσέλευση μπορεί να γίνεται καθημερινά από 8:30-13.30 τις εργάσιμες ημέρες. Από το σχολείο θα παραλάβουν έντυπο υπεύθυνης δήλωσης, το οποίο θα συμπληρώσουν, θα υπογράψουν και θα μας το καταθέσουν.

Σημείωση: Όσοι επιλέξετε τον τρόπο 1 και στείλετε τη δήλωση με email θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης παραλαβής από το σχολείο. Αν δε λάβετε πρέπει το αργότερο μετά από δύο ημέρες να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να στείλετε mail ή να τηλεφωνήσετε στο σχολείο.

Ο  Διευθυντής

Γιούργας Ηλίας

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: